View Sidebar
Harde plassers en verwijten

Harde plassers en verwijten

21/01/2015 10:352 reacties

Ik ving, geheel tegen mijn zin, een gesprek op. Gesprek is in dit verband misschien een wat te ruimhartige term: het was vooral eenrichtingsverkeer. Afzender van heel veel overbodige informatie was een jonge man. Hij bleek dermate vol van zichzelf dat het er allemaal uit moest. Met name zijn eigen neiging tot geweld en agressie vond hij zeer vermakelijk en interessant. Wie hij waarom op de middelbare school allemaal bedreigd had, in wat voor epische gevechten die ruzies ontaard waren, hoe ronduit stoer hij in elke situatie wel niet was geweest.

Het kwam allemaal nogal kinderachtig over. Hij probeerde duidelijk indruk te maken op het meisje waarmee hij in gesprek was. In bepaalde subculturen zou zo’n meisje namelijk als aantrekkelijk worden beschouwd. Ik behoor niet tot die subcultuur, maar ik snap op zich het mechanisme wel: een mannetje krijgt een harde plasser van een vrouwtje en wil haar met die harde plasser seksueel lastigvallen. Dat gaat doorgaans zomaar niet, dus moet het mannetje volgens hemzelf heel erg het alfamannetje uithangen om zijn doel te bereiken.

Ja, wij mannen zijn een intelligente diersoort. Volgens mij gaan alle oorlogen uiteindelijk om mannetjes die hun harde plassers niet bij vrouwtjes naar binnen geloodst krijgen. Of om mannetjes die van hun god geen harde plasser mogen krijgen, dat kan ook.

Vanzelfsprekend kwam het gesprek ook op wat zijn agressie zoal triggerde. Gewoon langslopen bleek een dingetje te zijn waarvan hij al een rood waas voor zijn ogen kon krijgen. Dat sommige mensen onbeschaamd van Turkse of Marokkaanse afkomst waren stond hem ook niet aan. En verwijten. Daar werd hij bloedlink van.

“Oeh, als mensen me verwijten maken, daar word ik zo boos van. Ik kan daar echt niet tegen. Als mensen me verwijten maken word ik helemaal gek!”

Snelle analyse: wat een dom gelul. Als het nou nog om onterechte verwijten ging, maar nee. Als mensen je verwijten maken heb je misschien iets verwijtbaars gedaan, jij idiote trekbever. En daarbij weet ik wel iets van boosheid af. Boosheid werkt zo niet, dat je kunt kiezen wat jou kwaad maakt.

Maar dat hoefde ik allemaal niet te zeggen. De vrouw waar hij indruk op probeerde te maken zei namelijk iets terug dat de vaart wel enigszins uit zijn verhaal haalde.

“Wat is dat, een verwijt?”

Nou ja, ze pasten wel bij elkaar, dat was me duidelijk. Als mensheid kunnen we alleen maar hopen dat, als het toch van neuken is gekomen, daar in elk geval een condoom bij is gebruikt.

Share Button

2 reacties