View Sidebar
Snap ik niet

Snap ik niet

20/05/2014 20:26

Een willekeurig reeksje dingen die ik anderen heb zien doen of zelfs regelmatig zie doen, maar die ik niet begrijp.

– Bij de pinautomaat ‘ja’ indrukken als er gevraagd wordt of je een bonnetje wil, en dan het bonnetje bij de automaat laten liggen.
– Aan lichaamsverzorging doen in het openbaar vervoer: make up aanbrengen, deo of parfum opdoen of zelfs, jawel, je nagels knippen. Iets beter dan niet aan lichaamsverzorging doen, maar het scheelt belachelijk weinig.
– Vanuit de achterbak van je auto shirtloos barbecueën op de parkeerplaats bij een klein winkelcentrum tijdens openingsuren van de winkels, terwijl zich hooguit 100 meter verderop een groot park bevindt.
– Binnenlopen in een wachtruimte waar met nummertjes wordt gewerkt en dan uitgerekend mij half grappend vragen of je mijn nummertje mag hebben.
– Je lunch in de trein afsluiten met een blik Schültenbrau, om dan tijdens het wegtikken van die halve liter je schoenen te gaan zitten inspuiten.
– Tijdens een bijeenkomst met dertig wildvreemden met een waaier interessant gaan zitten wapperen en dan als iemand vraagt of je het warm hebt roepen “Nee hoor, ik heb een opvlieger.” Daar krijg je het toch per definitie warm van? Dan volstaat dus ‘ja’ als antwoord, jij aandachtszieke trut met je menopauzecomplex.

Nee, ik snap deze dingen niet, en dat zal ook wel nooit veranderen. Maar vermakelijk is het allemaal wel.

Share Button